Ma - Vrij : 08:45 - 17:30.
info@optifisc.nl
010 - 284 06 43
Invalid slider ID or alias.

Boekhouden

Het verzorgen van uw boekhouding per maand, kwartaal, volgens afspraak. Met de rapporten die u zelf kiest voor het inzicht in uw cijfers. Met kennis van zaken.

Jaarrekeningen

Voor de IB ondernemer of ZZP-er, de starter of het bedrijf met 50 man personeel. De BV of de Holding, de Stichting of Coƶperatie. Een helder en leesbaar rapport voor uzelf of de bank.

Loonadministratie

Verloning per maand, week of vierweken, elektronische aangifte loonbelasting. Contracten, regelingen en adviezen op maat. Met vrijwel elke CAO kunnen wij overweg. Advisering op maat met oog voor uw belangen en de wettelijke vereisten.

Online boekhouden:

Afas Small Business

Het bieden van online toegang om de invoer van de boekhouding door uzelf te kunnen doen, tegen lage kosten, op abonnementsbasis. U hoeft zelf geen boekhoudpakket te kopen. Klik hier voor meer informatie.

Belastingtechnische zaken

Belastingtechnische zaken

Alle soorten aangiften

Jaarrekeningen

Prognose en ondernemersplan

Fiscaal advies

Klankbord voor ondernemers

Alle soorten aangiften

Wij verzorgen het volledige proces van uw aangifte inkomstenbelasting, schenk- en erfbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting en omzetbelasting.

Jaarrekeningen

Voor de IB ondernemer of ZZP-er, de starter of het bedrijf met 50 man personeel. De BV of de Holding, de Stichting of Coƶperatie. Een helder en leesbaar rapport voor uzelf of de bank. Op papier of in PDF.

Prognose en ondernemersplan

Onmisbaar voor financieringsplannen voor de bank of eigen beleidsplan. Heldere, professionele rapportages die de slagingskans bij de banken vergroten.

Fiscaal advies

Adviseringen bij investeringsbeslissingen, uitbesteden of klankborden bij toekomstplannen met de onderneming. Fiscale optimalisering of tax-planning. Successieadvies of Omzetbelasting. Een RB geschoolde adviseur kan u op alle belastingterreinen van dienst zijn.

Klankbord voor ondernemers

Ondernemen is beslissen. Investeringsbeslissingen neem je niet zomaar. Overleg over fiscale consequenties of economische haalbaarheid is soms gewenst. Personeel of Uitzendbureau? Integreren of juist uitbesteden?