Ma - Vrij : 08:45 - 17:30.
info@optifisc.nl
010 - 284 06 43

Doe de test en download de 100 coachingsvragen

MKB coach geeft meerwaarde voor onderneming en ondernemer

Droom
“Vertel me je droom in ik breng je daar” Zo begon het coachtraject van IT ondernemer Remon van Bree, van RVBnet Automatisering. Hij werkte jarenlang als ZZPer vanuit huis. Hij wilde meer. Remon wilde in 3 jaar tijd een eigen vestiging, personeel, een professionele, slagvaardige organisatie en meer tijd voor zijn passie: varen.

Na een aantal stevige gesprekken hebben we een plan gemaakt. Met dit A4-tje kon de ondernemer verder. Door hem telkens een stukje van de puzzel te geven en voortdurend te monitoren wat daarmee gebeurde, bouwde de ondernemer zelf zijn droom en dat maakte hem ook slagvaardiger.

Doel gerealiseerd
Nu, een dik jaar na het eerste gesprek, heeft Remon zijn certificering, een nieuwe website & huisstijl, een eigen kantoor, 2 mensen op de binnendienst, meer diversiteit in klanten en groeit de waardering voor de diensten en stijgt de  omzet.  “dit had je jaren eerder voor me moeten doen’ gaf hij onlangs nog aan. 

Do-dashboard
Een belangrijke tool die de klant bij de les houdt is het Do Dashboard. De afgesproken acties worden vastgelegd en het systeem herinnert de klant dat deze moeten worden gedaan. De coach volgt deze vorderingen en stuurt bij waar nodig. Klanten ervaren deze hulp als prettig. In de waan van alledag worden de acties snel uit het oog verloren. Het dashboard is ook in te zetten als planning & control tool voor bijvoorbeeld HRM doeleinden, zoals een persoonlijk ontwikkelingsplan. Interessant? vraag Herman om een demonstratie. 

Wilt u ook uw doel realiseren?
Optifisc heeft een empatisch coach in huis. Herman Buyk heeft de driejarige opleiding tot coach gevolgd bij het Sparrer Instituut en is in staat uw droom werkelijkheid te laten worden. Bel of mail Herman voor de verwezenlijking van uw  plan of droom.