Ma - Vrij : 08:45 - 17:30.
info@optifisc.nl
010 - 284 06 43

Geld nodig of ook wel: Financieringen

Elke ondernemer heeft wel eens geld nodig. Uitbreidingsplannen, investeringen, overnames of andere huisvesting, of corona-sluiting zijn zomaar wat zaken die we dagelijks tegenkomen en waarvoor aan Optifisc wordt gevraagd of wij kunnen helpen met de financiering. We kijken en denken met u mee of het haalbaar en betaalbaar is. Optifisc kent de weg in financieringsland. Benut onze expertise en maak uw investeringsdroom werkelijkheid. 

Zo hebben we een aantal keren via crowdfunding een ondernemer in de horeca geholpen aan de verwezenlijking van zijn droom. Deze Horeca ondernemer in Den Haag kon met 100.000 euro zijn restaurant op een veel betere locatie voortzetten. Een startend ondernemer kreeg onlangs een financiering voor een bus, een aanhanger en gereedschap, binnen 2 weken geregeld via Qredits

Optifisc maakt gebruik van de quick scan van Capsearch om de meest geschikte partij te vinden bij uw financieringsvraag.  In vier korte stappen legt u uit waarvoor u geld nodig heeft. In dit systeem zijn meer dan 190 financieringspartijen vertegenwoordigd. Optifisc kan daarmee snel uw plan realiseren door de benodigde gegevens aan te leveren. U beslist daarna welke partij uw aanvraag met de gegevens-set gaat krijgen. De klant heeft binnen 2 werkdagen een antwoord of de financier hiermee verder wil.    

Gevestigde banken & Internetbanken

Crowdfundingsplatform Geld Voor Elkaar

Qredits

Debitroom (bevoorschotting van uw verkoopfacturen)

Capsearch

Reguliere bank-aanvragen

ING ABN RABO SNS aanvragen komen regelmatig voor. Wij weten wat de bank kan bieden, maar ook wat zij vraagt. Optifisc maakt uitgewerkte investeringsrapporten waarmee de bank kan beoordelen of u de rente en aflossing na verstrekking kan terugbetalen.

Crowdfundingsplatform Geld Voor Elkaar

U maakt een verhaal van uw financieringsvraag met een rente aanbod voor de inleggers.

Particulieren en beleggers leggen kleinere bedragen in. GVE toetst vooraf en regelt bij funding de administratie, de incasso en terugbetaling aan u.

Een horeca ondernemer wilde verbouwen. Hij had 150.000 euro nodig. Binnen 5 uur na publicatie was de hele lening volgeschreven en kon hij aan de slag.

Qredits

Sommige branches worden door de reguliere banken niet geholpen. Qredits is een door de overheid opgezette organisatie. De overheid garandeert de gelden ook. De rente is niet heel laag.

Een Grieks restaurant hielpen wij aan een financiering via Qredits zodat hij nu een wereldzaak heeft en een verdubbeling van zijn inkomen.

Een Surinaams afhaalcentrum kreeg via Qredits een financiering voor de verbouwing van de zaak om een hogere productie te realiseren.

Debitroom

Verschillende van onze klanten hebben deze manier van overbruggings-financiering omarmd. Door het insturen van een inkoop of verkoopfactuur, krijgt u voor enkele maanden de financiering om die ene deal toch rond te krijgen en te kunnen leveren. Nadat uw klant heeft betaald, lost u het leenbedrag weer af en heeft u de marge binnen.

Een snelgroeiend installatiebedrijf in de Drechtsteden kreeg een aanvraag voor levering en montage van een aantal Airco’s in een bedrijfsverzamelgebouw. Dankzij Debitroom kon de inkoop gefinancierd worden en na ontvangst van de verkoopfactuur ook weer afgelost. Kassa !

Capsearch

Capsearch (een platform dat ons helpt om uw financieringsaanvraag tegelijk bij een aantal partijen voor te leggen en deze kunnen aangeven u hiermee te willen helpen.

Een sportschool wilde uitbreiden maar wist niet welke partij voor haar het beste was. Capsearch legde de aanvraag voor aan verschillende partijen en kon daardoor de 2 beste deals voorstellen, zodat de ondernemer zelfs nog keuze had en snel verder kon.


Heeft u een financiering nodig? U kunt direct zien of uw aanvraag matcht met één of meer van de 130 aanbieders! Doe de gratis check !