Ma - Vrij : 08:45 - 17:30.
info@optifisc.nl
010 - 284 06 43

“if your administration is a disaster,

call the master !”

OPTIFISC...

Realtime in uw cijfers: Visionplanner en Afas SB +

Hoe het was
Lange tijd kreeg een ondernemer eens per jaar zijn jaarrekening, Geprint, in een boekje. Soms pas in het najaar. Of het jaar daarna. Dan was er een half jaar of langer weinig zicht op de cijfers en hoe het ging met de zaak. We zochten naar een oplossing voor de cijfers van gisteren, waar u vandaag mee kunt sturen. We vonden beiden in het pakket Visionplanner. Online, toegankelijk, begrijpelijk. Zicht op uw cijfers. In getallen of grafieken. 

Meer inzicht nu
Visionplanner Cloud geeft inzicht in de financiële resultaten van uw onderneming van gisteren en vandaag maar ook die van morgen. Ordelijk naast elkaar. Kijk vooruit en krijg zicht op de relevante trends voor uw onderneming. Voer eenvoudig uw begroting in en vergelijk deze met actuele prestaties. Uw managementinformatie online.

Nog meer mogelijk
Visionplanner heeft nog meer in huis. Cijfers niet per jaar, maar per kwartaal of maand? Met 1 klik om te zetten.  Zelfs een realtime berekening van inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting over het lopende jaar kan worden aangezet. Weet u precies wat u moet reserveren voor de blauwe aanslag zodat u geen verrassing op de mat krijgt. 

Maar ook een begroting behoort tot de mogelijkheden. Op basis van eerdere jaren gemakkelijk te maken en bij te sturen. Zodat u ordelijk budgetteert en bewaakt met de actuele cijfers ernaast. Dan is sturen op cijfers pas echt realiteit. Meer zien? vraag om een demo.

Boekhouden

Per 2023 gebruiken wij Afas SB+. Klanten krijgen een eigen login en maken hun offertes en facturen zelf. Digitaal versturen, aanmanen, het zit erin.
Ook cijfercockpits die laten zien wat uw onderneming oplevert.  Ingebouwd ook een scanbox voor uw inkoopfacturen en bonnen. Veilig door de 2 factor beveiliging, simpel door de afas scan App.  Uw bankmutaties worden ingelezen en verwerkt zodat u altijd kijkt naar de actuele cijfers van gisteren om voor morgen te kunnen bijsturen.

Betaalbaar

Afas SB+ is onderdeel van onze pakketten, daar betaalt u als pakket-klant niet extra voor, behalve het onderdeel offerte en facturatie. Daarvoor betaalt u bij het pakket een meerprijs van € 5 per maand.
Wilt u zelf SB+ afsluiten? Volg de link. U betaalt dan € 59 excl. Btw per maand aan Afas. U kunt zelf bij Afas een licentie afsluiten via deze link en 5 administraties voeren. Ook dan kunnen wij als u dat wilt meekijken en -meedoen.  

Altijd veilig online

Veilig door de tweetraps verificatie, dagelijkse backups door Afas

Altijd up to date

Updates worden ’s nachts uitgevoerd, op de achtergrond. U heeft er geen omkijken naar.   

Snel online

Morgen uw eigen online boekhouding op maat? Dat is mogelijk. Uw btw aangifte snel de deur uit, maar toch dezelfde kosten? Afas online boekhouden is het antwoord.

Samenwerken

U werkt bij aan de voorkant, wij of uw externe accountant/adviseur werkt af aan de achterkant.

Altijd veilig online

Veilig

Backup

Gemak

Veilig

Een goed beveiligde verbinding waardoor anderen niet in uw cijfers kunnen kijken en u veilig kunt bijboeken, 7x24uur!

Backup

Elke nacht automatisch een volledige externe back-up zonder omkijken of tapes. Geen extra kosten voor u voor deze zekerheid.

Gemak

Geen gesleep meer met CD’s, prints of diskettes/usb sticks bij de jaarcijfers

Betaalbaar online

Geen dure aanschaf

Budgeteren

Offerte en facturatiemodule €5,= excl. btw p/m

Geen eigen server of aanschaf boekhoudprogramma met dure onderhoudsverplichtingen.

Inclusief budgetteer module (Exact: meerprijs € 10 p/maand)

Met artikelen en automatisch doorboeken van de verkoopfacturen. Door verschillende layouts ook als pakbon of offerte te gebruiken.

Login Loonadministratie Loket.nl

Met één druk op de knop uw loodadministratie doen. Sinds kort maken we ook gebruik van een subsidie scan. Deze is gekoppeld is aan de loonadministratie.

Ga naar Login Loket.nl

Verder belangrijk personeelszaken