Ma - Vrij : 08:45 - 17:30.
info@optifisc.nl
010 - 284 06 43

“if your administration is a disaster,

call the master !”

OPTIFISC...

Realtime in uw cijfers: Visionplanner

Hoe  het was
10 jaar geleden kreeg een ondernemer een jaarrekening, Geprint, in een boekje. Soms pas in het najaar. Dan was er een half jaar weinig zicht op de cijfers. We zochten naar een oplossing voor de cijfers van gisteren, waar u vandaag mee kunt sturen. We vonden beiden in het pakket Visionplanner. Online, toegankelijk, begrijpelijk. Zicht op uw cijfers. In getallen of grafieken. 

Meer inzicht nu
Visionplanner Cloud geeft inzicht in de financiële resultaten van uw onderneming van gisteren en vandaag maar ook die van morgen. Ordelijk naast elkaar. Kijk vooruit en krijg zicht op de relevante trends voor uw onderneming. Voer eenvoudig uw begroting in en vergelijk deze met actuele prestaties. Uw managementinformatie online.

Nog meer mogelijk
Visionplanner heeft nog meer in huis. Cijfers niet per jaar, kwartaal, maand? Met 1 klik om te zetten.  Zelfs een realtime berekening van inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting over het lopende jaar kan worden aangezet. Weet u precies wat u moet reserveren voor de blauwe aanslag zodat u geen verrassing op de mat krijgt. 
  Maar ook een begroting behoort tot de mogelijkheden. Op basis van eerdere jaren gemakkelijk te maken en bij te sturen. Zodat u ordelijk budgetteert en bewaakt met de actuele cijfers. 

Meer zien? vraag om een demo.

Zelf boekhouden

Wij bieden u met Afas small Business, een overzichtelijk, gebruikersvriendelijk, veilig, toegankelijk en stabiel boekhoudsysteem, waarmee u gemakkelijk online kunt boekhouden. Ook kunt u ermee factureren en aanmanen. Wij helpen u op weg met een ingericht basismodel. De kosten? € 45 excl. btw per maand. U kunt dan 10 administraties voeren. Geen startkosten, u kunt morgen beginnen. Aanvragen? Vul uw gegevens op de contactpagina in.

Gemakkelijk

Ook voor de beginnende boekhouder of ondernemer die zelf wil inboeken, snel te doorgronden. Kom langs om het pakket zelf te zien. Online in PDF en UBL factureren, aanmanen, offerte, bank-koppeling, budgetteren, het zit er allemaal in.

Wij kunnen meekijken als het even niet lukt.

Betaalbaar

Ons Afas Small Business pakket kost u € 45 p/mnd excl btw en biedt méér mogelijkheden. In dit tarief zit een meewerklicentie, waarmee wij u kunnen ondersteunen door met u mee te kijken.

GRATIS! Digitaal factureren (in PDF per e-mail uw factuur, aanmaning of herinnering aan uw klanten versturen).

Toegankelijk

Vanaf elke PC met internetverbinding.

Altijd up to date

Updates worden ’s nachts uitgevoerd, op de achtergrond. U heeft er geen omkijken naar.   

Snel online

Morgen uw eigen online boekhouding op maat? Dat is mogelijk. Uw btw aangifte snel de deur uit, maar toch dezelfde kosten? Afas online boekhouden is het antwoord.

Samenwerken

U werkt bij aan de voorkant, wij of uw externe accountant/adviseur werkt af aan de achterkant.

Altijd veilig online

Veilig

Backup

Gemak

Veilig

Een goed beveiligde verbinding waardoor anderen niet in uw cijfers kunnen kijken en u veilig kunt bijboeken, 7x24uur!

Backup

Elke nacht automatisch een volledige externe back-up zonder omkijken of tapes. Geen extra kosten voor u voor deze zekerheid.

Gemak

Geen gesleep meer met CD’s, prints of diskettes/usb sticks bij de jaarcijfers

Betaalbaar online

Geen dure aanschaf

Budgeteren

Gratis factuurmodule

Geen eigen server of aanschaf boekhoudprogramma met dure onderhoudsverplichtingen.

Inclusief budgetteer module (Exact: meerprijs € 10 p/maand)

Met artikelen en automatisch doorboeken van de verkoopfacturen. Door verschillende layouts ook als pakbon of offerte te gebruiken.

Inloggen Loonadministratie

Met één druk op de knop uw loodadministratie doen. Sinds kort maken we ook gebruik van een subsidie scan. Deze is gekoppeld is aan de loonadministratie.