Diensten

Hét antwoord op uw vraag naar een oplossing voor uw belastingprobleem, uw financiële administratie of uw prangende adviesvraag komt van Optifisc.

Wij zijn een administratiekantoor met een full-service dienstenpakket. Dat wil zeggen dat wij u als ervaren regisseurs met meer dan 22 jaar ervaring, alle vormen van administratieve dienstverlening en fiscale zaken van dienst kunnen zijn. Wij bieden u:

 

Boekhouden

Het verzorgen van uw boekhouding per maand, kwartaal, volgens afspraak. Met de rapporten die u zelf kiest voor het inzicht in uw cijfers. Met kennis van zaken.

Jaarrekeningen

Voor de IB ondernemer of ZZP-er, de starter of het bedrijf met 50 man personeel. De BV of de Holding, de Stichting of Coöperatie. Een helder en leesbaar rapport voor uzelf of de bank.

Loonadministratie

Verloning per maand, week of vierweken, elektronische aangifte loonbelasting. Contracten, regelingen en adviezen op maat. Met vrijwel elke CAO kunnen wij overweg. Advisering op maat met oog voor uw belangen en de wettelijke vereisten.

Online boekhouden: Afas Small Business

Het bieden van online toegang om de invoer van de boekhouding door uzelf te kunnen doen, tegen lage kosten, op abonnementsbasis. U hoeft zelf geen boekhoudpakket te kopen. Klik hier voor meer informatie.

Belastingtechnische zaken

Alle soorten aangiften
Wij verzorgen het volledige proces van uw aangifte inkomstenbelasting, schenk- en erfbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting en omzetbelasting.
Jaarrekeningen
Voor de IB ondernemer of ZZP-er, de starter of het bedrijf met 50 man personeel. De BV of de Holding, de Stichting of Coöperatie. Een helder en leesbaar rapport voor uzelf of de bank. Op papier of in PDF.
Prognoses of ondernemingsplan
Onmisbaar voor financieringsplannen voor de bank of eigen beleidsplan. Heldere, professionele rapportages die de slagingskans bij de banken vergroten.

Adviserende zaken

Fiscaal advies
Adviseringen bij investeringsbeslissingen, uitbesteden of klankborden bij toekomstplannen met de onderneming. Fiscale optimalisering of tax-planning. Successieadvies of Omzetbelasting. Een RB geschoolde adviseur kan u op alle belastingterreinen van dienst zijn.
Klankbord voor ondernemers
Ondernemen is beslissen. Investeringsbeslissingen neem je niet zomaar. Overleg over fiscale consequenties of economische haalbaarheid is soms gewenst. Personeel of Uitzendbureau? Integreren of juist uitbesteden?
Prognoses of ondernemingsplan
Onmisbaar voor financieringsplannen voor de bank of eigen beleidsplan. Heldere, professionele rapportages die de slagingskans bij de banken vergroten.